Skip to content

Opgave Definiëren

Heb je ook wel eens aan het eind van een project ontdekt dat je eigenlijk het verkeerde probleem aan het oplossen was? Dat doen we als organisaties en als samenleving nou ook heel vaak. En soms hebben we dat niet eens door. Om dat voorkomen, is de eerste stap van een goed innovatieproces, de juiste opgave vaststellen.

Wij helpen je de juiste opgave te vinden én van die van je samenwerkingspartners! Natuurlijk hebben we eens doos met workshop modellen om je te faciliteren, maar de context is altijd anders. Daarom is elk van onze projecten maatwerk en halen we het maximale eruit voor jouw situatie.

De juiste opgave vaststellen is niet alleen een kwestie van het stellen van de juiste vragen, maar ook een kwestie van het betrekken van de juiste mensen.
Yvo Hunink
Innovatie Ontwerper bij TMI

Binnen onze Opgave Definitie Service kun je kiezen voor verschillende opties in het pakket. Denk o.a. aan

  • Eenmalige workshop 
  • Root problem analyse
  • Key user interviews
  • Complete Opgave Assessment op maat

We zorgen daarbij altijd voor grafische weergave van de resultaten en kunnen we in complexe groepen samenwerkingspartners acteren.

 Daarover gaan we graag verder in gesprek!

Dus vertel eens: Welke opgave sta jij voor?

DE TMI INNOVATIE AANPAK

In elk van deze vier fases faciliteert en organiseert TMI activiteiten. Heb jij een verandering nodig? Dan kan TMI je een dienst verlenen. Klik op de fase om te zien hoe we dat aanpakken.

1. OPGAVE
DEFINITIE

Wat moeten we oplossen?

2. KANSEN ONTDEKKEN

In welke richting zien we oplossingen?

3. PROTOTYPE
MAKEN

Welke oplossing kunnen we bouwen?

4. ECOSYSTEEM VALIDATIE

Welke waarde brengt deze oplossing?