Digitale Transformatie

De digitale transformatie is in volle gang. De adviseurs van Transformatie Met Innovatie (TMI) zijn intiem bekend met wat er bij deze transitie komt kijken en zien het belang om te zorgen voor een prettige, veilige en rechtvaardige digitale leefwereld die we met elkaar moeten bouwen.

Uiteindelijk, gaat die digitale wereld echter ook gewoon over mensen. TMI heeft oog voor meer dan technologie.

note-thanun-GI10ZiPO_3w-unsplash

Goed voorbereid op en met flexibiliteit naar de toekomst

De digitale transformatie vereist dat je als organisatie goed voorbereid dient te zijn en flexibel moet kunnen reageren op de toekomst. De TMI aanpak helpt jou en je organisatie om flexibel in verandering te worden. Of het nu een culturele-, organisatie- of technologische transformatie is, steeds is het doel om waarde te kunnen blijven leveren in nieuwe situaties door een duurzame verandering door te maken die past bij de situatie

TMI Innovatie Assessment

Om goed te kunnen beoordelen welke dienstverlening bij jou past, voeren wij in ons eerste gesprek een vrijblijvende assessment uit. Hierdoor krijgen we goed in kaart in welke fase je zit.

Digitale Innovatie Transformatie

Onze activiteiten focussen zich grotendeels op de start van het digitale innovatie proces. Daarbij gaan we uit van vier heldere fases. Afhankelijk van in welke fase jij je bevindt bieden we passende innovatiedienstverlening aan. Maatwerk voor jouw situatie dus.

Veranderaars die de mens centraal stellen

TMI bestaat uit vernieuwers in de digitale transformatie van onze samenleving. We durven zeker groot te denken, maar onderkennen het belang om toch vooral klein en bescheiden te beginnen met digitale innovatie. We zijn echte veranderaars, waarbij wij wel steeds de mens centraal stellen en waarbij we echt kunnen genieten van mooie technologie. Ook werken wij graag met jou mee aan de digitale strategie van jouw organisatie.