Digitale innovatie

Innovatie is geen resultaat, maar een proces. Snel lessen leren, dat is de kern van je innovatieresultaat.

Om impact te maken en de digitale transformatie het hoofd te bieden is wendbaarheid nodig. Van probleem naar oplossing is geen rechte lijn, maar dat betekent niet dat je geen structuur kan bieden hierin.

Met TMI brengen we deze innovatie structuur én cultuur naar jouw organisatie.

Transformatie Met Innovatie

Transformatie Met Innovatie (TMI) is een netwerk van individuen met ruime ervaring bij verschillende organisaties zoals bedrijfsleven, overheid en non-profit. Afhankelijk van jouw specifieke benodigdheden stellen we een programma op en vliegen we eventueel de juiste kennis in om jouw probleem op te lossen.

Wij werken in de eerste vier fasen van het innovatieproces

Onze activiteiten focussen zich grotendeels op de start van het digitale innovatieproces. Daarbij gaan we uit van vier heldere fases. Afhankelijk van in welke fase jij je bevindt bieden we passende innovatiedienstverlening aan. Maatwerk voor jouw situatie dus.

Wij zijn vernieuwers die groot denken en klein beginnen

Bij ons staat de mens nog centraal als het gaat om veranderingen, maar we genieten ook van mooie technologie. Voor ons staat digitale innovatie voor wendbaarheid en voor flexibiliteit. Zo ben je voorbereid op de toekomst.

Je kunt de specialisten van TMI zien als vernieuwers. Wij durven groot te denken, terwijl we ook gewoon klein beginnen. Dat doen wij met een eigen innovatie assessment. Wil je meer weten over wat je van een startgesprek kan verwachten?